...ja oli muuten kivat treenit! Tehtiin pari pientä rataa ja vielä lopuksi "onnistumis-rata". Radat olivat omasta mielestä aika helppoja, vaikken kuitenkaan saanut niitä sujumaan ihan ilman ongelmia...

Ensimmäinen rata oli suunnilleen tämännäköinen:

Jätin Deen ykköshypyn taakse ja menin putken ja keppien väliin kutsumaan sitä, kun koira oli hypännyt ykköshypyn heitin sen putkeen ja juoksin itse hyppy-neliön väliin kutsumaan Deetä putkesta kolmoshypylle. Ensimmäisellä kerralla en hokannut höpöttää koiralle kun se oli putkessa joten D tottakai kävi hyppäämässä neloshypyn kolmoshypyn sijan. Noh, kuitenkin jatkettiin rataa kolmoshypyn jälkeen ohjasin D'n ihan normaalisti neloshypylle, jonka jälkeen takaa-käsky (muistilista itselleni: muista sanoa se TAKAA!). Samalla kun D hyppäsi vitoshypyn, tein jonku ihme pyörrähdyksen jota melkein voi valssaukseksi kutsua ja ohjasin kuutoselle. Heitin D'n putkeen ja menin itse viitos/kasi ja neloshyppn väliin ottamaan sitä vastaan. Sitten kasihyppy, ysihyppy ja putki - no problem! Kepitkin meni ihan kivasti vaikka ensin omalla ohjauksellani sain koiran menemään väärästä välistä...noh, ehkä mä tästäkin opin jotain! ;)

Tässä sitten toinen rata joka tehtiin (suunnilleen näin se meni):

Jätin D'n ykköshypyn taakse ja menin itse kutsumaan sitä kolmoshypyn eteen. Kun D oli hypännyt kakkoshypyn tein puoliympyrän ja käännyin niin että katsoin neloshyppyä. Neloshypyn jälkeen heitin D'n putkelle ja putken jälkeen kuutos- ja seiskahyppy. Tässä radassa kepit olivat meille vaikeammalla puolella, mutta puolesta huolimatta ne menivät todella hyvin! Näköjään se meidän pariviikkoa sitten tapahtunut vain-tämän-keppipuolen-jankkaaminen on tuottanut edes vähän tulosta! :)

Yllä vielä loppurata josta en jaksa alkaa selittämään mitään.

Kaikenkaikkiaan treeneistä jäi mahtava fiilis! Saimme (no, Diva sai) myös kehuja että Diva on kehittynyt siitä kun talvikausi alkoi :) Kiitämme kouluttajaamme Almaa kaikista tämänvuoden treeneistä! Tähän onkin hyvä lopettaa vuoden 2009 agilityt, katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessan - ehkä me päästään jo kisaamaanki ;)