Tänään oltiin taas (vaihteeks) treenamassa Jennan (& Lyylin) sekä Idan (& Raunin) kanssa, ja olivathan Linnea (& Olavi) ja Wilhelmiina (&Quattro) myös ojangossa mutta heille ei nähtävästi seuramme kelvannut kun menivät toiselle kentälle :) Otettin pientä rataa, no joo...oli siinä 19 estettä...Mutta joo, aluksi meni vähän miten meni (lue, koiralla AIVAN liikaa energiaa) ja söhlättiin vaikka kuinka :D Mutta loppuunpäin alkoi sujumaan todella hyvin...kaikkien ollessa koolla vielä otettiin keppejä vauhdista, ja kas vain! Divahan haki ihan oikeaan väliin ja meni hienosti! Olin todella ylpea tytöstä :) Sen jälkeen otettiin taas rataa, oikein ja "väärin" päin...tämä rata taisi muuten olla viime agikisojen rata.
Sitten joutuivat Ida ja Jenna lähtemään, mutta me jäimme vielä Divan kanssa hetkeksi kontakteja treenailemaan, ja kyllähän nekin sujuivat, koira pysähtyi kun seinään kun sanoin "stop" ja pystyin kävelemään vaikka kuinka kauas eikä koira liikahtanutkaan, tujotti vain minun perään...eli saatiin siis todeta että ollaanhan me jotenkin edistytty :D otettiin myös Jennan kanssa videoita, kaikki videot ovat aika huonolaatusia koska ne on otettu pimeällä :)

Pari estettä
Kepit vauhdista

 

Lähdettiin sitten kävelemään bussipysäkille, katsoin aikataulusta kuinka pitkä aika seuraaan bussin menemiseen olisi ja olihan siihen 20 min! Ja mikäs olisikaan parempi tapa kuluttaa aikaa kun koirapuistoilu! Ja siinä vieressä oli sitten koirapuisto joten sinne siis!
Kun avasin koirapuiston portin ihmettelin että miksi siinä ulkopuolella seisoi poliisiauto ajovalot päällä, muttei ketään istunut sisällä...kun olin päästänyt Divan vapaaksi se haisteli vähän ympärilleen ja yhtäkkiä se alkoi tuijottamaan koirapuiston aitaa, sitten se syöksyi kun nato-ohjus matkaan, rähisemään aidalle...kun katsoin tarkemmin niin siellähän olikin 2 poliisimiestä pusikossa...alkoi vähän hävettämään kun Diva vaan siinä haukkui heille ja kutsuin sen nopeasti pois. Vähän ajan päästä käveltiin siitä aidan ohi ja huomasin että poliisit olivat ottamassa kiinni pk. collieta! :O Kun toinen poliiseista näki meidät hän kysyi minulta että voisinko vähän auttaa ja tottakai voimme! Meidän piti seisoa Divan kanssa polulla niin ettei koira päässyt ohitsemme ja pian poliisit saivatkin sen kiinni! :) Kun sitten lähdimme bussipysäkille päin kävelemään toinen poliiseista sanoi minulle, "Kiitti avusta ja sulla on muuten tosi makee koira!" Niin, onhan se Diva aika makee ;)