Tänään aamulla pakattiin Lindan kanssa mätsäri-reppu ja Diva ja Donna kiinni ja bussipysäkille lähettiin kävelemään...Menimme bussilla, tytöt osasivat olla todella kiltisti vaikka bussireissu kesti melkein tunnin! :) paikan päällä treffattiin sitten Hannan kanssa ja oltiin koko loppuaika hänen kanssaan.
Esitin itse molemmat tytöt, ensin Donnan joka sai sinisen nauhan ja Donnan jälkeen Divan joka sai punaisen nauhan :) Sinisten kehässä Donna sijoittui toiseksi, olin kyllä todella tyytyväinen tytön esiintymiseen vaikka Donna olikin ihan lopen uupunut kun vihdoin pääsimme kehään! :)
Punaisten kehässä Diva sijoittui kolmanneksi (tuomari kehui koiran ja esittäjän yhteistyötä ja koiran liikkeitä), WAU! Myös Lempillä meni ihan kivasti, se esiintyi todella kauniisti (niikun aina) ja oli loppujen lopuksi PUN2! :) ihan hyvä ettei kukaan koira sijoittunut ensímmäiseksi koksa emme enää jaksaneet olla mätsipaikalla...
Palkinnoksi sainne 2 ruusuketta ja 2 minipokaalia (molemmat tytöt saivat yhden ruusukkeen ja yhden poklaalin) sekä kaksi pussia nameja :)