Kuten saatatte huomata niin olen ollut taas "hieman" laiska eikä blogia ole tultu päiviteltyä! Tosin se saattaa johtua siitäkin ettei me olla tehty mitään kertomisen arvoista...

Tänään aamulla lähdettiin Donnan kanssa lenkille ja mukaan tuli myös Werna-bedlingtoni omistajineen :) Mä en meinannu uskoa kun Donna ei sanonu yhtään mitään Wernalle kun tavattiin! Ajattelin että se ois nostanu hirveen metelin. Lenkki meni oikein mukavasti ja Donnakin sai hyvää treeniä ton sen rähjäämis-ongelman osalta. Mennään varmasti joku päivä uudestaan!

Noin puolitoista tuntia lenkin jälkeen lähdettiin sitten Divan kanssa tän hallikauden viimesiin treeneihin! Mietin kauhulla että mitä treeneistä oikein tulisi, kun Diva ei tänään päässyt riehumaan ennen treenejä ja näin ollen oli tietysti ihan täynnä energiaa. Kyllä me hyviäkin suorituksia saatiin mutta aika iso osa meni ihan pelleilyks kun Diva oli niin ylienerginen ettei se oikein jaksanut keskittyä :) Mutta kiva fiilis jäi kuitenkin treeneistä. Tehtiin 2 kivaa rataa joissa molemmissa sain juosta aika luijaa, koira kun oli täynnä energiaa niin voitte vaan kuvitella miten lujaa se meni ;) Lopuksi reenailtiin vielä keppien vaikeempaa puolta ja kontaktia, ja tsiisus toi koira on super! Kontaktin lopussa pysähty kun seinään ja keppien vaikeempikin puoli alkaa jo sujua. Nyt Diva meni ihan oikealta puolelta sisään mutta pari kertaa jätti viimesen kepin kiertämättä, tosin se voi kyllä johtua siitäkin että itse menin liian paljon koiran edelle (mun pitää pysyä vähän Divan takana kun se kepittelee niin homma sujuu) tai sähläsin muuten vaan :) Ratapiirroksia yritän saada tänne heti kun kone suostuu yhteistyöhön!