Oltiinn tänään mätsärissä tuomarinkylän vinttikoiraradalla Donnan kanssa :) tultiin 10 minuuttia sen jälkeen kun ilmoittautumiset olivat alkaneet ja jo silloin oli varmaan 20 koirakkoa ennen meitä jonossa! joten voitte kuvitella miten paljon koiria siellä oli! :D Nähtiin muummoassa Hani-sheltti, Robi-sekarotunen, Esteri-rotikka, Hupu-rotikka, Zorro-belggari ja Leevi-bichoni. No ilmoittauduin sitten Donnan kanssa JH:hon ja ihan monirotuisiin, montirotuiset olivat ensin ja olimme kolmansia kehässä :) Saatiin sitten lopulta punainen nauha ja oltiin punaisten nauhan saaneiden ykkösiä! :D olin kyllä todella ylpeä tytöstä! (: Myös Donnan veli, Valtsu, joka oli mukana matkaseurana sai punasen nauhan ja oli lopulta punaisten nauhan saaneiden kolmas! :D Että kyllä nämä meidän kasvatit pärjää.

1822479.jpg

 "outoa" tässä mätsärissä oli se että monirotuiset eivät päässeet BIS-kehään vaan niillä oli oma BIS-kehä :) Donna sitten lopulta siinä monirotuisten BIS-kehässä sijoittui toiseksi!

1822497.jpg

1822502.jpg

 Eli Donna sijoitus oli  PUN1 & BIS2 saatiin palkinnoksi 2 säkkiä koiranruokaa, 2 hienoa ruusuketta sekä muki ja jotain tabletteja ikääntyville koirille, hmmm...onko 10kk vanha koira ikääntyvä koira? ;D JH-kehässä ei sitten enää sijotuttu kun koira oli jo todella väsynyt (: Kiitos hyvästä matkaseurasta varsinkin Linnulle ja Valtsulle, oli kiva taas pitkästä aikaa olla teidän kanssa jossain! sekä Alkulle ja Jipolle ja Lindalle! :D

1822568.jpg

Niin siis tämmöset sieltä tarttu mukaan! :D

Laitan lisää palkintokuvia joskus kun ehdin (: